Welkom

Welkom bij de davidsfonds afdeling van Melle en Merelbeke (flora)

Als culturele vereniging in uw buurt willen wij u graag uitnodigen om deel te nemen aan onze activiteiten. Ook zonder lid te zijn mag u altijd mee genieten. Wat ons onderscheidt van andere verenigingen is dat we u durven te confronteren met onderwerpen die een klein beetje inspanning vragen, maar steeds in combinatie met voldoende ruimte om achteraf na te kaarten in een ontspannen en gezellige sfeer.

Op onze activiteitenkalender vindt u waarschijnlijk wel een activiteit die bij u past en waarvoor u een gaatje in uw agenda vindt.

Heeft u interesse om één van onze activiteiten bij te wonen, neem dan een kijkje in onze activiteitenkalender.

Wilt u liever een handje toesteken of heeft u een idee voor een betere werking, dan kunt u misschien overwegen om bij onze dynamische bestuursploeg aan te sluiten

We hopen u van harte op een van onze activiteiten te mogen ontmoeten

Het bestuur

Beste Leden en Sympathisanten,

We zijn blij jullie te kunnen melden dat we voor het werkjaar 2020- 2021 een mooi gevuld programma voorbereid hebben. Een programma met veel variatie waarin je zeker activiteiten zal vinden waaraan je niet kan weerstaan.
Hopelijk gooit Corona geen roet meer in het eten en zien we elkaar regelmatig terug op één van de boeiende activiteiten; want cultuur beleef je samen!