werkjaar 2019-2020

 • Wij varen ons nieuwe werkjaar in. Gent bekijken vanop het water? Wellicht ooit al eens gedaan, maar nog nooit vanaf de Jachthaven van Merelbeke, aan het Liedermeerspark.

 • Het AfricaMuseum is een fascinerende wereld voor jong en oud.
  We stellen alles in het werk om gezinnen een aangenaam en zorgeloos bezoek te bieden.
  Iedere bezoeker is belangrijk, groot én klein. De renovatie was de ideale gelegenheid om het onthaal, de diensten, de voorzieningen, de ervaring en de communicatie beter op elk publiek af te stemmen.
      Een leuke, ludieke en aantrekkelijke plaats.
      Gratis toegang voor kinderen jonger dan 18 jaar.
      Voorzieningen op maat, bijvoorbeeld met trapleuningen op kinderhoogte.

 • In 2019 viert Vlaanderen het leven en de tijd van Pieter Bruegel naar aanleiding van de 450e verjaardag van zijn dood. Een indrukwekkende reeks tentoonstellingen en evenementen zal de wereld tonen wat voor uitzonderlijk kunstenaar hij was, en hoe invloedrijk hij was bij zijn leven.

 • Op vrijdag 3 (vanaf 19u) en zaterdag 4 januari 2019(vanaf 14u) gaan de Sterzingers van Davidsfonds Melle-Merelbeke, naar jaarlijkse gewoonte, weer op pad en zingen we voor het goede doel.

  Dit jaar  halen we geld op voor BABY-NEST vzw.

 • Na ons stilaan traditioneel ontbijt, vergasten we jullie rond 11 u op een voorstelling van Bert Verbeke en Annemie Deckmyn. Bert kennen jullie als acteur in Thuis.  Hij is naast acteur ook zanger-muzikant, en toert dit jaar met zijn moeder Annemie Deckmyn.

 • Naar jaarlijkse gewoonte hielden we onze quizavond in Februari