Startactiviteit 7-09-2019

Bootje varen rond Gent en startfeest

Zaterdag 7 september, Jachthaven Merelbeke, samenkomst 15.00 uur

Wij varen ons nieuwe werkjaar in. Gent bekijken vanop het water? Wellicht ooit al eens gedaan, maar nog nooit vanaf de Jachthaven van Merelbeke, aan het Liedermeerspark.

Wij schepen in en varen af om 15.30 uur richting Gent. We gaan ongeveer 2 uur varen en maken een ommetje langs de Krook, gaan onder het Laurentplein door en varen dan langs de Reep tot de Korenlei/Graslei om daarna terug naar Merelbeke te varen. Onderweg krijgen we deskundige uitleg van onze bootsman en ook van bestuurslid Geert. Terug rond 17.30 uur.

Afspraak om 15.00 uur op de parking van het Liedermeerspark om dan samen naar de overkant van de Schelde te wandelen (15 minuten), waar het bootje op ons zal wachten.

Wilt u deze unieke uitstap mee beleven? Schrijf dan snel in want het aantal plaatsen is beperkt.

Prijs

Leden 26 €, Niet-leden 28 €

Startfeest

Zaterdag 7 september, OC Flora (achter Flora Kerk), vanaf 18.30 uur

Zoals gewoonlijk stellen wij u graag ons jaarprogramma voor op onze vertrouwde Bourgondische manier. Vanaf 18.30 uur bent u welkom voor het aperitief. Rond 19.30 uur genieten we van steak op de BBQ met groentjes en frietjes. Een lekker biertje uit ons ruim aanbod mag natuurlijk niet ontbreken. Wat gezellige achtergrondmuziek in goed gezelschap maakt de avond helemaal af (geen groepje dit jaar). We gaan dus voor een schitterende start en hopen u talrijk te mogen verwelkomen!

Prijs

Leden 20 € , Niet-leden 22 €

Totaalprijs: Bootje varen en startfeest: Leden: 46€; niet leden 50€