Quizavond 9-4-2021

online quiz

Quiz Davidsfonds Melle – Merelbeke

Beste leden en sympathisanten.

De krokusvakantie betekent, in normale tijden, dat onze traditionele Davidsfonds-quiz eraan komt.

Maar zoals jullie al konden vermoeden en waarschijnlijk ook al op onze website hebben gelezen, kan de quiz dit jaar niet doorgaan zoals we dat gewoon zijn.

Maar niet getreurd. We hebben niet stilgezeten en hebben een paar slimme koppen bij elkaar gebracht die voor jullie een schitterende online-huiskamerquiz aan het samenstellen zijn.


 

De quiz vindt plaats op VRIJDAG 9 april 2021 om 19u30 ( duur : +/- 120 minuten)

Zoals bij de vorige online-sessies (met Boudewijn Catry van Seiensano en Filip Verneert-JazzBoom) maken we gebruik van TEAMS. Hoe werkt zo'n online-quiz?

Schrijf je (gratis !) in via  schrijf.je.in@davidsfondsmelle-merelbeke.be.

Wij vragen dit te doen vóór 9 maart zodat wij tijdig een zicht hebben op het aantal deelnemende ploegen. Een paar dagen vóór de sessie sturen we jullie de Teamslink door.

Hoeveel mensen er meedoen in je ploeg, bepaal je zelf. 3 à 5 mensen lijkt ons ideaal ( 1 héél slimme en de anderen zijn er bij voor de gezelligheid 12).

Om deel te nemen heb je 2 schermen nodig : een laptop of desktopcomputer en een tweede scherm (smartphone, tablet, extra monitor…).

Een goede internetverbinding op de schermen (devices) is ook altijd leuk meegenomen.

We quizzen via Teams en Kahoot. In Teams delen we ons scherm, waarop vragen te zien zullen zijn. Via ons scherm krijgen jullie ook instructies om naar het tweede scherm te gaan. Op jullie tweede scherm dienen jullie de Kahoot-app open te hebben, of gebruiken jullie een browser om naar www.kahoot.it te surfen.

De code om in te loggen delen we op het moment zelf.

Op 9/4 , een 5 à 10-tal minuten vóór aanvang klik je op de Teamslink die je van ons ontvangen heeft, en een avondje gezellig online-quizzen kan beginnen!

Wij kijken ernaar uit jullie weer in grote (online) getale te mogen ontmoeten!

Davidsfondsbestuur Melle-Merelbeke
(met de zeer gewaardeerde hulp van Leen, Inge, Herman en Paul)

 

Wie wordt er dit jaar de winnaar?